Mailinglist

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe gigs en verse muziek van Oliver Alexander:

Presskit

Twitter

Nieuws

Gloednieuwe single: Slippin’!

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, of we hebben al nieuwe muziek voor je! Onze nieuwe single Slippin’ is vanaf vandaag uit en we zijn er ontzettend trots op 🙂 Slippin’ is een popliedje dat gaat over het terugvallen in oude slechte gewoontes. Het bevat een duistere en hoopvolle boodschap tegelijk… maar daarvoor moet je het nummer zelf maar luisteren!

Het nummer is wederom geproduceerd door Jens Munnik in Soundwise Amsterdam en is gemixt door JJJ Sielcken. Het is een voorproefje van ons debuutalbum, dat in 2017 verschijnt. Check ‘m hieronder via Spotify, of doe ons een groot plezier en koop ‘m voor nog net geen euro op iTunes.

En voor de echte connaisseurs is hier ook nog een persbericht:

SLIPGEVAAR IN OLIVER ALEXANDER’S NIEUWE SINGLE

ROTTERDAM, 6 februari 2017 – Het is een hele menselijke en tegelijk destructieve eigenschap: terugvallen in je oude, slechte gewoontes. De Rotterdamse singer-songwriter Oliver Alexander schrijft zijn eigen ervaringen hiermee van zich af met zijn vandaag verschenen single: Slippin’.

We kennen het allemaal: nèt als je denkt dat je een moeilijke periode in je leven achter je kunt laten, glijd je er langzaam weer in weg. Of het nu gaat om verlies, verslaving of andere duistere tijden: altijd ligt het gevaar op de loer om er weer in terug te vallen. Eén stap vooruit, twee stappen terug. Met zijn nieuwe single Slippin’ wil Oliver Alexander duidelijk maken dat je er niet alleen voor staat én dat je de klim, uit welk dal dan ook, nooit op moet geven.

De nieuwe single bevat weliswaar nog steeds het kenmerkende stemgeluid van Oliver Alexander, maar kent vooral een fris, onversneden popgeluid. Net als zijn grote muzikale voorbeelden, waaronder Billy Joel en John Mayer, wil Oliver Alexander verschillende genres en geluiden blijven verkennen. Zijn vorige single, Horizon, verscheen in 2016 en is alleen al op Spotify in korte tijd al bijna 900.000 keer beluisterd.

De nieuwe single Slippin’ is geproduceerd door Jens Munnik in Soundwise Amsterdam en gemixt door JJJ Sielcken (Jett Rebel, Lucas Hamming). Het is een voorproefje van Oliver Alexander’s debuutalbum, dat in de loop van 2017 verschijnt.

Spotify: http://spoti.fi/2kynNqG
iTunes: http://apple.co/2lfmEo4
YouTube: https://youtu.be/Rd3tLrVDebM
Soundcloud: http://bit.ly/2kypvZ3

Datum →
6 feb
Tags →