Mailinglist

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe gigs en verse muziek van Oliver Alexander:

Presskit

Twitter

Nieuws

Geselecteerd voor de Popronde 2017!

We deden geen vreugdedansje, maar een volwaardige vreugdedans toen we hoorden dat we dit jaar geselecteerd zijn voor de Popronde. De Popronde is namelijk een reizend festival dat elk jaar tussen half september en half november plaatsvindt in 40 Nederlandse steden. De Popronde strijkt op de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag telkens neer in een andere stad en presenteert op die manier jaarlijks ‘de nieuwe generatie popmuzikanten’.

Uit enkele duizenden Nederlandse popacts is uiteindelijk een selectie van 144 bands gemaakt die dit najaar de Nederlandse poppodia bestijgen. Dat werd gedaan door een commissie van muziekprofessionals, waaronder muziekjournalisten, managers en festivalprogrammeurs. En: wij behoren dit jaar dus tot die geselecteerde bands!

Dat betekent dat je ons dit najaar op meer plekken kunt zien dat je lief is. Van het hoge Noorden tot het diepe Zuiden des lands: er komt een avond aan dat we er spelen. Wanneer precies? Dat laten we je zo snel mogelijk weten via onze social media kanalen en via de Agenda-pagina van deze site.

Hopelijk tot dit najaar bij één van onze Popronde-shows!

Datum →
1 jun
Tags →