Mailinglist

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe gigs en verse muziek van Oliver Alexander:

Presskit

Twitter

Nieuws

Eerste clubshow ooit: PARADISO 26 februari!

Op zondag 26 februari 2017 gaat het eindelijk gebeuren: de eerste eigen clubshow OOIT van Oliver Alexander! En daarvoor is niet de minste locatie gekozen: poptempel Paradiso in Amsterdam opent haar deuren voor de primeur van deze avondvullende show.

Koop via deze link vandaag nog je kaartje voor de show op 26 februari. Het zou een grote eer voor ons zijn om je dan te mogen verwelkomen in Paradiso!

Het leven van Rotterdammer Oliver Alexander had een hoog “ideale schoonzoon-gehalte”: na het gymnasium studeerde hij bedrijfskunde, waarna hij marketing manager bij een groot bedrijf werd. Hij besloot echter het roer om te gooien en zijn hart te volgen. In 2015 komt zijn langverwachte debuut-EP ‘Transmission’ uit, geproduceerd door het team achter VanVelzen, Bløf en Miss Montreal. De single ‘I’m Gonna Love You More’ wordt regelmatig gedraaid op onder andere NPO Radio 2 en 3FM en levert hem de titel NPO Radio 6 Talent op. In 2016 brengt hij de single Horizon uit, die inmiddels ruim 800.000 keer is beluisterd op Spotify. Als voorprogramma van onder andere Alain Clark, Shirma Rouse en Gare du Nord speelde hij al in een hoop popzalen, maar nu is het tijd voor zijn eerste eigen show. Op 26 februari 2017 presenteert hij met zijn grote band in Paradiso een nieuwe EP, waarop hij heeft gekozen voor een mix van knallende popsongs en intieme luisterliedjes.

Oliver Alexander
Zondag 26 februari 2017
Paradiso
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.30 uur
Entree: € 10,- excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)
Voorverkoop vanaf vrijdag 2 december om 10:00 uur
http://paradi.so/OliverAlexander

Datum →
19 jan
Tags →