Mailinglist

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe gigs en verse muziek van Oliver Alexander:

Presskit

Twitter

Nieuws

Nieuwe single is uit: Don’t Hold Back!

Oktober 2016, een mooie maand om een gloednieuwe single aan je te laten horen! En dit keer een liedje met een wel heel optimistische boodschap: houd je niet in! Je hebt maar één leven (tenzij je een kat bent of in het hiernamaals gelooft), dus geniet er maximaal van, grijp iedere kans die voorbij komt en laat je vooral niet tegenhouden door wie of wat dan ook: dát is wat we kwijt willen in onze nieuwe single Don’t Hold Back.

Het nummer is wederom geproduceerd door Jens Munnik in Soundwise Amsterdam en is dit keer gecoproduceerd door Huub Reijnders. Het is een voorproefje van ons debuutalbum, dat begin 2017 verschijnt. Check ‘m hieronder via Spotify, of doe ons een groot plezier en koop ‘m voor nog net geen euro op iTunes.

En speciaal voor de liefhebbers is hier ook nog het persbericht dat we er vandaag over naar buiten brachten:

OLIVER ALEXANDER WIL ZICH NIET MEER INHOUDEN

De Rotterdamse zanger en songwriter Oliver Alexander vindt dat de wereld wel wat optimisme kan gebruiken. Geniet vandaag nog met volle teugen van het leven: dat is het motto van zijn vandaag verschenen nieuwe single Don’t Hold Back.

“Houd je niet in!” Met die boodschap wil Oliver Alexander mensen aanmoedigen om het maximale uit het leven te halen. Geniet van je leven, grijp kansen voordat het te laat is, en laat je vooral door niets stoppen: daar draait zijn single Don’t Hold Back om. Een nummer met een positieve insteek dus, gebaseerd op zijn eigen ervaringen.

De nieuwe single bevat weliswaar nog steeds het kenmerkende stemgeluid van Oliver Alexander, maar kent vooral een fris, onversneden popgeluid. Net als zijn grote muzikale voorbeelden, waaronder Billy Joel en John Mayer, wil Oliver Alexander verschillende genres en geluiden blijven verkennen. Zijn vorige single, Horizon, verscheen eerder dit jaar en is alleen al op Spotify in korte tijd meer dan 600.000 keer beluisterd.

Don’t Hold Back is geproduceerd door Jens Munnik in Soundwise Amsterdam en gecoproduceerd door Huub Reijnders (Bløf, The Brahms, Krezip). Het is een voorproefje van Oliver Alexander’s debuutalbum, dat begin 2017 verschijnt.

Spotify: http://spoti.fi/2ef3RtO
iTunes: http://apple.co/2e9sTcm
YouTube: http://youtu.be/m8d4A_Y0zow
Soundcloud: http://bit.ly/2ecwDq

Datum →
17 okt
Tags →