Mailinglist

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe gigs en verse muziek van Oliver Alexander:

Presskit

Twitter

Nieuws

Oliver Alexander is Radio 6 Soul & Jazz Talent!

We zijn vandaag uitgeroepen tot het allernieuwste NPO Radio 6 Soul & Jazz Talent! En daar zijn we natuurlijk apetrots op. NPO Radio 6 noemt het een “keurmerk voor nieuw, veelbelovend Nederlands talent dat onze steun verdient”. De komende tijd zullen we daardoor niet alleen extra vaak te horen zijn op NPO Radio 6, maar ook op allerlei manieren door de radiozender ondersteund worden. Meer hierover binnenkort, voor nu kun je er alvast meer over lezen én zien in onderstaand bericht van NPO Radio 6 zelf:

“Hij stond er zelf ook van te kijken, toen onze Angelique hem vandaag (donderdag 16 april) mededeelde dat Oliver Alexander ons nieuwste Radio 6 Soul & Jazz Talent is. De rillingen liepen over zijn rug. En terecht natuurlijk, aangezien de singer-songwriter al een jaar of twee flink aan de weg timmert, zijn release van de EP Transmission van net een week geleden als meest sprekende voorbeeld. Kijk ook de beelden terug van zijn performance in de Live Lounge!”

Van bedrijfskundige tot aanstormend talent

“En zo snel kan het dus gaan voor een artiest die nog niet zo lang geleden het support act van Alain Clark was tijdens zijn theatertour. Een aantal singles van Oliver Alexander, die na het gymnasium Bedrijfskunde studeerde en een tijd werkte als marketing manager bij een groot bedrijf, werd al snel opgepikt en het was wachten op een bundeling van deze nummers. 8 april was het dan zover, met zijn release van de EP Transmission. 

En nu begint het pas echt, want met zijn uitverkiezing voegt Oliver Alexander zich bij een illuster rijtje Soul & Jazz Talenten zoals Kris Berry, Thom Hoorweg, Sarah Jane, BRUUT!, Kovacs en The Cool Quest. Nadat zij bij ons op de radar verschenen, ging een wereld voor hun open. Hoe groot de wereld van Oliver Alexander wordt, is nog ongewis, maar aan zijn optreden bij Angelique te zien, hoeft die geenszins op te houden bij de Nederlandse landsgrenzen.”

Datum →
16 apr
Tags →