Mailinglist

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe gigs en verse muziek van Oliver Alexander:

Presskit

Twitter

Nieuws

Nieuwe single: Horizon!

Het is zover: na maanden werken kunnen we je onze nieuwe single eindelijk laten horen! Hij heet Horizon en klinkt wat anders dan je van ons gewend bent. Het nummer is geproduceerd door Jens Munnik in Soundwise Amsterdam en gemixt door Jurriaan Sielcken (bekend van onder andere Jett Rebel en Lucas Hamming).

Je kunt Horizon hieronder luisteren via Spotify, maar hij staat natuurlijk ook op iTunes, YouTube, Soundcloud, Deezer en nog 23 diensten waarvan we de namen niet zo goed kennen. En als je nóg meer over het liedje wilt weten, lees dan het vandaag verschenen persbericht (onder de soundplayer). We zijn heel benieuwd wat je van onze nieuwe track vindt!

OLIVER ALEXANDER VERBREEDT ZIJN HORIZON

De Rotterdamse singer-songwriter Oliver Alexander had kortgeleden nog een kantoorbaan als Marketing Manager. Hij gaf die zekerheid op om zijn droom na te jagen: een leven als muzikant. Vandaag lanceert hij zijn langverwachte nieuwe single: Horizon.

Je horizon verbreden: daar maakt Oliver Alexander in veel opzichten al een tijdje zijn handelsmerk van. Daar begon hij mee door een paar jaar terug zijn vertrouwde kantoorbaan te verruilen voor het muzikantenleven. Maar ook binnen de muziek wil hij de uitdaging blijven opzoeken. Met zijn vandaag verschenen single, Horizon, laat hij de jazzinvloeden van zijn debuut-EP achter zich en verkent hij juist nieuw terrein.

De nieuwe single Horizon bevat namelijk weliswaar nog steeds het kenmerkende stemgeluid van Oliver Alexander, maar kent vooral een nieuw, onversneden popgeluid. Net als zijn grote muzikale voorbeelden, waaronder Billy Joel en John Mayer, wil Oliver Alexander nieuwe genres en geluiden blijven verkennen zonder zijn roots te vergeten.

Horizon is geproduceerd door Jens Munnik in Soundwise Amsterdam en gemixt door Jurriaan Sielcken (Jett Rebel/Lucas Hamming). Het is een voorproefje van Oliver Alexander’s debuutalbum, dat eind 2016 verschijnt.

Datum →
14 mrt
Tags →